Over Ons

Wat doet Rood-Runner?

Rood-Runner heeft een groothandelsfunctie en houdt zich bezig met de import en verkoop van “EPT” (Electrical Personal Transporter) producten, oftewel moderne elektrische mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer. 

Het productportfolio bestaat uit verscheidene elektrische 2-, 3- en 4-wielers voor OP en NAAR het werk. Het aanbod biedt ook oplossingen voor minder validen. 

De vervoermiddelen worden geïmporteerd uit de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Estland, Israël, Singapore en China. 

Wie is Rood-Runner?

Rood-Runner is een kleinschalige, transparante organisatie. Dit resulteert in een “u-vraagt-wij-draaien-meteen” mentaliteit, in elke fase van de relatie: van informatiewinning en offerteaanvraag tot aan de aanschaf en onderhoud van een vervoermiddel.

Rood-Runner streeft naar persoonlijk contact en korte lijntjes met haar klanten. Daarom hebben wij geen webshop. Bent u geïnteresseerd in één van onze mobiliteitsoplossingen? Dan zijn wij bereid het vervoermiddel op locatie te komen presenteren zodat u het zelf kunt ervaren en beoordelen.

De belangrijkste kernwaarden van Rood-Runner naar haar klanten, haar leveranciers en de maatschappij zijn:

  • Servicegerichtheid
  • Excellente performance
  • Respect voor people + planet
  • Innovatief

De missie van Rood-Runner

Rood-Runner brengt werkend Nederland makkelijker in beweging OP en NAAR het werk, als dé leverancier van een scala aan moderne én groene elektrische mobiliteitsoplossingen.

De visie van Rood-Runner

In een wereld van toenemende verstedelijking en steeds groter wordende werkomgevingen, is Rood-Runner de pionier in het bieden van elektrische mobiliteitsoplossingen.


Jean-Pierre Vos
Founder / Owner Rood-Runner Nederland'

Onze Leveranciers:


Egret Robstep Stigo Qugo
Skyer Wodkar Longio Sevic

Rood-Runner

Postadres:
Schaapkenslaan 39
5056 VX Berkel-Enschot
Nederland

Bezoekadres:
(bezoek alleen op afspraak!)
Watermanstraat 28-09
(Industrieterrein Loven III)
5015 TE Tilburg
Nederland

Contact:
+31 (0)13 - 2114405
info@rood-runner.com


© Rood-Runner, 2016
Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte en abonneer u op onze nieuwsbrief!